Barion Pixel Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Általános szerződési szabályzat

 1. Elfogadás

  Az "angol-tanar.com" weboldal és szolgáltatásainak (továbbiakban: Szolgáltatások) használatával a Felhasználó elfogadja az alábbi Általános Szerződési Feltételeket (továbbiakban: ÁSZF). Amennyiben nem ért egyet az ÁSZF-el, kérjük, ne használja a Szolgáltatásokat.

 2. A Szolgáltató adatai

  • A szolgáltató neve: Garda Balázs egyéni vállalkozó
  • A szolgáltató székhelye: Káptalanfa, Rákóczi út 17.
  • A szolgáltató elérhetősége: info@angol-tanar.com, +36 30 334-1794
  • Nyilvántartási szám: 59227379
  • Adószám: 90086320-1-39
  • Bankszámlaszám: 19 1040 1220 7652 4952 5348 1007, Bank: K&H Bank
  • A szerződés nyelve: magyar
  • Tárhely-szolgáltató: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft., 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14
 3. Szolgáltatások

  Az "angol-tanar.com" platformon angoltanárok hirdethetik magukat, és tanítási szolgáltatásaikat kínálhatják. A platformon keresztül történő tanítási szolgáltatások kizárólag a tanár és a diák közötti megállapodásokon alapulnak. A Felhasználó lehetőséget kap alap és prémium előfizetésre. Mindkét előfizetés 31 napos időtartamra érvényes, és a fizetési időponttól számított időszakra vonatkozik.

  Amennyiben az előfizető a továbbiakban nem kíván előfizetni, ezt bármikor jelezheti emailben vagy telefonon (lásd lent). A nem kívánatosan levont összegeket 14 napon belül visszatérítjük, amennyiben az ügyfél 14 napon belül igényét jelzi erre.

  Amennyiben hírlevélre megtörtént a feliratkozás, úgy az előfizetés lejárta előtt emailben értesítjük az előfizetőt. At előfizetést így meghosszabítható bármikor, és az előfizetési idő (31 nap) a lejárattól fog autoomatikusan számítani.

 4. Díjak és Fizetés

  Az előfizetési díjakat az előfizetés típusa és időtartama határozza meg. A fizetés online átutalással vagy bankkártyával történhet.

  Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 5. Elállás joga

  A megrendelő a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a szolgáltatást fizette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni.

  Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

 6. Panaszkezelés

  Ha rendelése kapcsán valamilyen problémát tapasztal, kérjük haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot.

  Email cím: info@angol-tanar.com

  Telefonszám: +36303341794

  Az eladó és vevő vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Vevő és a Szolgáltató a 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve az általános hatáskörű bíróság illetékességét kérheti. A békéltető testületek elérhetőségeit megtalálhatják itt.

  Ezenkívül lehetősége van a megrendelőnek, hogy az esetleges vitákat, az egységes uniós online vitarendezési platformnak (OVR-platform) köszönhetően, online módon rendezzék. Ez egy interaktív, felhasználóbarát weboldal, amely az Európai Unió összes hivatalos nyelvén, térítésmentesen rendelkezésre áll és az alábbi linken érhető el: http://ec.europa.eu/odr/.

 7. Felhasználói Kötelezettségek

  A Felhasználó felelős az űrlap kitöltése során pontos és valós adatokat szolgáltasson. A Felhasználó köteles tiszteletben tartani az "angol-tanar.com" által nyújtott szolgáltatásokat és az ott regisztrált felhasználók jogait.

 8. Felelősség

  Az "angol-tanar.com" nem vállal felelősséget az általa kínált Szolgáltatások használatából vagy az azok által közvetített kapcsolatokból eredő károkért vagy veszteségekért. Az "angol-tanar.com" nem garantálja az általa nyújtott Szolgáltatások rendelkezésre állását vagy pontosságát.

 9. Adatvédelem

  Az Adatvédelmi Nyilatkozat a weboldalon megosztott minden személyes adatra vagy anyagra kiterjed. Erről bővebben itt olvashat.

 10. Kapcsolat

  Az angol-tanar.com weboldal üzemeltetője Garda Balázs egyéni vállalkozó (adószám: 90086320-1-39).

  Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van a weboldallal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségek egyikén: (i) emailen info@angol-tanar.com, (ii) telefonon (+36) 30 334 1794.

 11. Változások

  Az angol-tanar.com a jelen felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. E felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében rendszeresen látogassa ezt az oldalt.

 12. Irányadó jog és joghatóság

  Az angol-tanar.com nem tesz arra irányuló kijelentést, hogy a weboldalon található anyagok és információk Magyarországon kívül megfelelőek vagy elérhetőek.

  A Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.

  Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.